Taros Kami

NINGBO OICOZY orok produk CO., LTD.

alamat

Kamar 906 Yaojiang Xindu Mansion, 165 Changyang Jalan, Jiangbei District, Ningbo, 315033, Cina.

Surélék

info@oicozy.com

kathy.dan@oicozy.com

telepon

Tel: 86-574-27893651

     86-574-27893652

WhatsApp: 86-135 6630 8040

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !