Kasalametan orok konci-OB9353, kawih laci konci set

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,3 - 0.9 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 3600pcs / warna / urutan
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    gambaran
    Item NO. OB9353
    nami Orok kaamanan laci halimunan lock diatur tina 2pcs
    warna bodas
    ukuran 6.3 × 4.5cm
    material ABS,
     hal nu husus  1. lumaku pikeun tumerapna drawers, nyegah barudak ti tatu teu kahaja.
    2. Tutup laci atanapi panto jeung kancing bakal otomatis Pakem jero panto lomari atawa laci ka konci.
    3. stasiun kabuka Normal ngajadikeun eta leuwih merenah keur maké.
     fungsi Jadi cocog pikeun laci nu tumerapna sarta ngahulag barudak ti tatu atawa maén jeung artikel dina laci éta.
    poto  

    OB9353-1

    每个 产品 最后 的 描述 1

    每个 产品 最后 的 描述 2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !