Kasalametan orok konci-OB9315, konci lomari Childproof

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,3 - 0.9 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 3600pcs / warna / urutan
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    gambaran
    Item NO. OB9315
    nami Adjustable orok konci kaamanan, Child buktina kabinét kancing,
    warna Bodas, Gray, Blue
    ukuran 220x56x12mm
    material ABS, PP
     hal nu husus  1. Double-ngageser design tombol kreasi bisa nyegah barudak ti muka hadé, tapi déwasa bisa migunakeun gampang.
    2. Ieu adjustable nurutkeun spasi béda pikeun instalasi.
    3. Mudah masang kalawan ganda bermuka tape napel. (Boh sisi bisa dipasang)
     fungsi Jadi cocog pikeun kulkas, laci, toilét, jsb Nyegah barudak ti tatu teu kahaja na kacilakaan.
    poto  

    1    2

    345

    每个 产品 最后 的 描述 1

    每个 产品 最后 的 描述 2


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim surat anjeun keur urang bandung:

    Produk patali

    WhatsApp Online Chat !