Tentang Kami

619d20b6Didirikeun taun 2015, Ningbo Oicozy ayeuna janten janten salah supplier husus sarta éksportir yén utamana nungkulan rarancang, pasar jeung produksi item kaamanan orok, contona panto cocok, sudut papayung, konci kaamanan, sarta gerbang kaamanan jeung saterusna.

Urang aya di Ningbo, Cina sareng aksés transportasi merenah tur sakabéh produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional nu greatly dipikawanoh di pasar béda sakuliah dunya. Converging wewengkon 2000 bengkel méter pasagi, urang ayeuna kudu leuwih 80 pagawé, hiji sosok jualan taunan nu ngaleuwihan USD3, 000.000 na ayeuna exporting 90% produksi urang di sakuliah dunya.

fasilitas kami ogé-dilengkepan jeung kontrol kualitas alus teuing sapanjang sagala tahap produksi ngaktipkeun kami pikeun ngajamin kapuasan customer total. Di sagigireun kami geus narima ISO9001 na BSCI Inok keur produsén cabangna urang.

    As a result of our high quality products and outstanding customer service, we have gained a global sales network. If you are interested in any of our goods or would like to discuss a relevant topic, please feel free to contact us. We are looking forward to set up open but fair business opportunity and work together for long term partnerships.


WhatsApp Online Chat !