• banner
  • banner2-1
  • kualitas

    kualitas

    Simkuring pikir produk alus asalna ti desain alus jeung kontrol alus, naha nu mangrupa kami salawasna nempatkeun kualitas nu di tempat munggaran tur mastikeun ngawaskeun kualitas produk tina unggal prosés.
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Transformasi ti OEM pikeun ODM, Samentara éta urang keukeuh dina desain sorangan jeung merk oge sorangan, nu nyieun urang jadi jawab produk urang jeung konsumén pikeun jangka panjang.
  • pabrik

    pabrik

    Oicozy, cabangna Ningbo Oboun, hiji produsén pertengahan ukuran yén utamana ngarancang jeung supplying Gerbang kaamanan pikeun orok imah ogé barang kaamanan séjén kawas ngonci jeung latches, jsb

fitur Produk

  • [Copy] Baby safety door stopper-OB9423
  • Baby safety gate wall cup-OB16100
  • Kasalametan orok adjustable konci-OB16092 / Childproof kabinét kancing
  • Kasalametan orok multi-fungsi laci konci-OB16090
  • Kasalametan orok konci-OB16064
  • Kasalametan orok konci-OB9315, konci lomari Childproof
  • kaamanan orok panto stainless steel cocok-OB16083
  • Orok panto kaamanan cocok-OB9423
  • 姚江 新都
  • 未 标题 -1 副本

Tentang Kami

Didirikeun taun 2015, Ningbo Oicozy ayeuna janten janten salah supplier husus sarta éksportir yén utamana nungkulan rarancang, pasar jeung produksi item kaamanan orok, contona panto cocok, sudut papayung, konci kaamanan, sarta gerbang kaamanan jeung saterusna.

Urang aya di Ningbo, Cina sareng aksés transportasi merenah tur sakabéh produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional nu greatly dipikawanoh di pasar béda sakuliah dunya. Converging wewengkon 2000 bengkel méter pasagi, urang ayeuna kudu leuwih 80 pagawé, hiji sosok jualan taunan nu ngaleuwihan USD3, 000.000 na ayeuna exporting 90% produksi urang di sakuliah dunya ...

maca deui

bérita paling énggal

  • The Best Child Proof Cabinet Locks!
    07-10-2018

    The Best Child Proof Cabinet Locks!

    The Best Child Proof Cabinet Locks!Every parent worries about what their child may be doing at home when out of sight. Our Safety Locks are made to provide the perfect protection for growing babies.These child locks e...
    maca deui
  • Child Home safety–Child proofing
    06-07-2018

    Child Home safety–Child proofing

    Welcome to Oicozy. Young children often are injured at home. Houses are designed for adults and when young children start to explore their homes they will find many places and things that could lead to harm. They nee...
    maca deui
WhatsApp Online Chat !