Rreth nesh

619d20b6Themeluar në vitin 2015, Ningbo Oicozy tani bëhet që të jetë një furnizues të specializuara dhe eksportues që kryesisht kanë të bëjnë me projektimin, tregun dhe prodhimin për sendet e sigurisë baby, për shembull ndalues ​​derë, mbrojtës qoshe, bllokohet sigurisë, dhe porta të sigurisë dhe kështu me radhë.

Ne jemi të vendosur në Ningbo, Kinë me qasje të përshtatshëm të transportit dhe të gjitha produktet tona në përputhje me standardet ndërkombëtare të cilësisë të cilat janë të njohura në masë të madhe në tregje të ndryshme në të gjithë botën. Konvergojnë një sipërfaqe prej 2000 metra katrore punëtori, ne tani kemi mbi 80 të punësuar, një shifër vjetore shitjes që tejkalon USD3, 000,000 dhe aktualisht janë eksportuar 90% e prodhimit tonë në mbarë botën.

objektet tona të pajisura mirë dhe kontrollin e cilësisë të shkëlqyer në të gjithë fazën e prodhimit na mundëson që të garantojmë kënaqësinë totale të konsumatorëve. Përveç kësaj ne kemi marrë ISO9001 dhe BSCI auditimin për prodhuesit tonë degë.

    As a result of our high quality products and outstanding customer service, we have gained a global sales network. If you are interested in any of our goods or would like to discuss a relevant topic, please feel free to contact us. We are looking forward to set up open but fair business opportunity and work together for long term partnerships.


WhatsApp Online Chat !