Safety Baby kunci-OB9353, siro laci kunci pesawat

Short Description:


  • Potongan: US $ 0.3 - 0.9 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 3600pcs / werna / supaya
  • Sumber Kabisan: 100000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description
    Item ora ana. OB9353
    jeneng Baby safety laci siro kapital pesawat saka 2pcs
    warna putih
    Size 6.3 × 4.5cm
    Material ABS,
     Feature  1. ditrapake kanggo Ngunci nggambar, nyegah anak saka ciloko sengaja.
    2. Close laci utawa lawang lan kancing bakal kanthi otomatis genggeman nang saka lawang kabinèt utawa laci kanggo ngunci.
    3. stasiun mbukak Normal ndadekake luwih trep kanggo nggunakake.
     fungsi Cocok kanggo laci Ngunci lan nyegah anak saka bundhas utawa muter karo artikel ing laci.
    Photos  

    OB9353-1

    每个 产品 最后 的 描述 1

    每个 产品 最后 的 描述 2


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !