Baby Safety laci kunci-OB9351

Short Description:


  • Potongan: US $ 0.3 - 0.9 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 3600pcs / werna / supaya
  • Sumber Kabisan: 100000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description
    Item ora ana. OB9351
    jeneng Baby safety laci kunci, 
    warna Gray, Blue
    Size 8,2 × 8.2cm
    Material ABS, TPR
     Feature  1. ditrapake kanggo Ngunci nggambar, nyegah anak saka ciloko sengaja.
    2. Alus TRP encapsulation ora nimbulaké gawe piala kanggo anak nalika padha tutul.
    3. stasiun mbukak Normal ndadekake luwih trep kanggo nggunakake.
     fungsi Cocok kanggo laci Ngunci lan nyegah anak saka bundhas utawa muter karo artikel ing laci.
    Photos  

    OB9351-3 OB9351-4

    OB9351-1 OB9351-2

    每个 产品 最后 的 描述 1

    每个 产品 最后 的 描述 2


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !