Safety Baby kunci-OB9315, kunci kabinèt Childproof

Short Description:


  • Potongan: US $ 0.3 - 0.9 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 3600pcs / werna / supaya
  • Sumber Kabisan: 100000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo, Shanghai
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    Description
    Item ora ana. OB9315
    jeneng Luwes baby kunci safety, Child proof kabinèt kancing,
    warna Putih, Abu-abu, biru
    Size 220x56x12mm
    Material ABS, PP
     Feature  1. Double-ngusapake desain tombol nggawe bisa nyegah anak saka mbukak luwih, nanging wong diwasa bisa nggunakake gampang.
    2. luwes miturut papan beda kanggo instalasi.
    3. Gampang kanggo nginstal karo pindho ngadhepi tape. (Loro-lorone bisa diinstal)
     fungsi Cocok kanggo kulkas, laci, jamban, etc. Penggak anak saka ciloko sengaja lan Laka.
    Photos  

    1    2

    345

    每个 产品 最后 的 描述 1

    每个 产品 最后 的 描述 2


  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    Related Produk

    WhatsApp Online Chat !