Babagan awake dhewe

619d20b6Madeg ing 2015, Ningbo Oicozy saiki dadi dadi siji supplier khusus lan exporter sing utamané menehi hasil karo desain, pasar lan produksi kanggo item safety baby, contone lawang stopper, sudhut sing njaga, kunci safety, lan gapura safety lan ing.

We dumunung ing Ningbo, China karo akses transportasi trep lan kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional kang banget dikenali ing pasar beda ing saindhenging donya. Converging area 2000 pelatihan meter, kita saiki duwe luwih saka 80 karyawan, lan tokoh dodolan taunan sing ngluwihi USD3, 000.000 lan lagi ngekspor 90% saka produksi donya.

kita fasilitas uga-dilengkapi lan kontrol kualitas banget saindenging tataran saka produksi ngaktifake kita njamin customer kepuasan total. Kejabi kita wis ditampa ISO9001 lan BSCI audit kanggo Produsèn tambahan kita.

    As a result of our high quality products and outstanding customer service, we have gained a global sales network. If you are interested in any of our goods or would like to discuss a relevant topic, please feel free to contact us. We are looking forward to set up open but fair business opportunity and work together for long term partnerships.


WhatsApp Online Chat !