• banner
  • banner2-1
  • Quality

    Quality

    We mikir produk apik asalé saka desain apik lan apik kontrol, kang kok kita tansah sijine kualitas ing Panggonan pisanan lan strictly ngawasi kualitas produk saka saben proses.
  • certificate

    certificate

    Ndandani saka OEM kanggo Potongan, Kangge kita jaluk ing desain dhewe lan account uga dhewe, kang supaya kita dadi tanggung jawab kanggo produk kita lan pelanggan kanggo long term.
  • Produsen

    Produsen

    Oicozy, perusahaan Ningbo Oboun, iku salah siji Produsèn agêng-ukuran sing utamané ngrancang lan nyediakke gapura safety kanggo bayi ngarep uga item safety kaya kunci lan latches, etc.

Feature Products

  • [Copy] Baby safety door stopper-OB9423
  • Baby safety gate wall cup-OB16100
  • Safety Baby luwes kunci-OB16092 / Childproof kabinèt kancing
  • Safety Baby multi-fungsi laci kunci-OB16090
  • Safety Baby kunci-OB16064
  • Safety Baby kunci-OB9315, kunci kabinèt Childproof
  • safety Baby lawang stainless steel stopper-OB16083
  • Baby lawang safety stopper-OB9423
  • 姚江 新都
  • 未 标题 -1 副本

Babagan awake dhewe

Madeg ing 2015, Ningbo Oicozy saiki dadi dadi siji supplier khusus lan exporter sing utamané menehi hasil karo desain, pasar lan produksi kanggo item safety baby, contone lawang stopper, sudhut sing njaga, kunci safety, lan gapura safety lan ing.

We dumunung ing Ningbo, China karo akses transportasi trep lan kabeh produk kita tundhuk karo standar kualitas internasional kang banget dikenali ing pasar beda ing saindhenging donya. Converging area 2000 pelatihan meter, kita saiki duwe luwih saka 80 karyawan, lan tokoh dodolan taunan sing ngluwihi USD3, 000.000 lan lagi ngekspor 90% saka produksi donya ...

maca liyane

warta paling anyar

  • The Best Child Proof Cabinet Locks!
    07-10-2018

    The Best Child Proof Cabinet Locks!

    The Best Child Proof Cabinet Locks!Every parent worries about what their child may be doing at home when out of sight. Our Safety Locks are made to provide the perfect protection for growing babies.These child locks e...
    maca liyane
  • Child Home safety–Child proofing
    06-07-2018

    Child Home safety–Child proofing

    Welcome to Oicozy. Young children often are injured at home. Houses are designed for adults and when young children start to explore their homes they will find many places and things that could lead to harm. They nee...
    maca liyane
WhatsApp Online Chat !